Координаторът на "Продължаваме промяната" в Пловдив подаде оставка - DC news

Координаторът на „Продължаваме промяната“ в Пловдив подаде оставка

Напуснал е по лични причини

Пловдивският координатор на „Продължаваме промяната“ Александър Ракшиев се е отказал от поста. Подал е заявлението за това в началото на месеца, а причините били лични, съобщи „24 часа“.

„Аз имам семейство с две малки деца, които живеят в София. На практика от януари аз съм разделен от тях и това доста ми тежи. Бих искал да прекарваме повече време заедно“, обясни той. Посочи, че все още е част от партията, но не знае колко активен ще бъде. „2 години в политиката за човек, който няма политически амбиции, са много“, добави Ракшиев.

Той отказа да коментира записа от Националния съвет на „Продължаваме промяната“, разпространен от депутата Радостин Василев. „Дори не съм го слушал и не знам какво се казва на него. Откакто подадох оставка не следя толкова какво се случва“, заяви Ракшиев. Определи постъпката на Василев като „нечистоплътна“.

Все още не е ясно кой ще заеме мястото на Александър Ракшиев в Пловдив. „Това е административно-организационна позиция. В София ще решат кого да назначат“, каза депутатът от ПП Росен Костурков.

Снимка: Фейсбук/Александър Ракшиев

Подобни статии

Top