Корнелия Нинова: На системи съм четвърти ден

Лидерът на социалистите призова хората да имат вяра и кураж

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която бе приета във ВМА миналия петък, след като се оказа позитивна за коронавирус, днес съобщи в официалната си Фейсбук страница, че все още е на системи. Ето какво написа още тя:

„Нека хората не губят присъствие на духа, минали сме през много изпитания и това ще преодолеем
Много ми се иска скоро да ме изпишат, но лекарите преценяват. На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, но другите симптоми ги имам. Това казах за състоянието си в интервю за Агенция „Фокус“. В петък бях приета в болница след положителен тест за COVID-19.
За хоспитализирането си обясних: В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе положителен и лекарите прецениха, че при тези симптоми трябва да ме хоспитализират.
Благодаря на целия медицински персонал. Въпреки видимата умора, са много всеотдайни към пациентите.
На въпрос какво бих казала на хората като човек, който боледува от коронавирус, отговорих, че не трябва да губят присъствие на духа, трябва да слушат лекарите и да бъдат дисциплинирани, каквото им кажат да го изпълняват. Знам, че ще се справим и с това. Минали сме през много изпитания и това ще преодолеем. Просто да имат вяра и кураж.“

 

Нека хората не губят присъствие на духа, минали сме през много изпитания и това ще преодолеем Много ми се иска скоро да…

Публикувахте от Корнелия Нинова в Понеделник, 2 ноември 2020 г.

Подобни статии

Top