Корнелия Нинова: Стефан Данаилов излезе от комата и е контактен

Лидерът на БСП написа пост във Facebook профила си

„Скъпи приятели, много съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша самостоятелно и е много по-добре. Даже иска да се прибира у дома. На лекарите от ВМА – огромно благодарим!”

Това написа в своя Facebook профил лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Според неговия доведен син Росен Цанков, който посети болницата днес по обед, актьорът се чувства добре и „иска да гледа мачове на Челси“.

По-рано днес бе съобщено, че има частично подобрение в състоянието на Данаилов.  На актьора са направени много изследвания.

Припомняме, че легендата на българското кино и театър бе приет в лечебното заведение на 9 октомври с усложнения след вирус. Впоследствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция.

Преди това Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас след инцидент през август, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря. Именно оттам Данаилов бе приведен във ВМА по спешност.

Снимка: BurgasInfo

Подобни статии

Top