Костадин Димитров призова тракийци да изхвърлят отпадъци само на регламентираните места

Вижте къде могат да хвърлят боклуците си жителите на район „Тракия“

Във връзка със зачестилото нерегламентирано струпване на отпадъци от ремонтна дейност зад контейнерите за битови отпадъци на територията на „Тракия“ кметът на района Костадин Димитров призова гражданите да използват регламентираните за това места.

„Всекидневно полагаме усилия с ОП „Чистота” за почистването на района. Но добрият вид и чистота на мястото, на което живеем, изисква съвместни усилия. За това призовавам тракийци да използват изброените по-долу възможности за депониране на различните видове отпадъци”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Регламентираните места за депониране на отпадъци са:

  1. Площадка за безвъзмездно предаване на разделно събрани отпадъци от домакинствата Местонахождение:обл.Пловдив, общ.Пловдив, гр.Пловдив, район „Тракия”, ул. „Цар Симеон“, срещу зелена площ зад паметник „Кан Крум“

Оператор на площадката: КМД ЕООД по договор, сключен между Община Пловдив и КМД ЕООД. Работно време: Петък от 16:00 до 19:00, Тел. за контакти: 032/ 660 600

Списък на отпадъците от домакинствата, които могат да се предават на площадката:

  1. Площадка за безвъзмездно предаване на строителни отпадъци от домакинствата (до 1 м3) Местонахождение:обл.Пловдив, общ.Пловдив, гр.Пловдив, район Южен, ул. „Даме Груев“ №64А, пред административна сграда на ОП“Чистота“.
  2. За обемни отпадъци (дюшеци, мебели/шкафове, гардероби и др.) при предварителна заявка на тел. за контакти: 032/ 660 600, КМД ЕООД с уговорен ден и час на адрес ще Ви посети микробус на фирмата и безвъзмездно ще отстрани ненужните за Вас предмети.
  3. За излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (перални, печки, компютри и др.) може да се свържете на тел.:080014100. Служители на фирмата ще Ви посетят на посетят на адрес.

Подобни статии

Top