Костадин Димитров: В полунощ три от подходите към „Тракия“ бяха затворени (ВИДЕО)

Обстановката се нормализира, посочи районният кмет на „Централен“

По районите всичко е проходимо, но на места гаражи и мазета бяха наводнени, съобщи кметът на „Централен“ Георги Стаменов днес пред журналисти. Той също присъства миналата нощ на Кризисния щаб в пловдивската полиция.

В най-кратки срокове ще се извърши ремонт на бул. „Санкт Петербург“ в Пловдив, по който има поражения след поройния дъжд, съобщи кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров.

„От 18.00 часа снощи сме навън, за да следим обстановката. В полунощ три от шестте подхода на „Тракия“ бяха затворени – „Менделеев“, „Скобелева майка“ и „Санкт Петербург“. Всичко беше под вода. Сутринта движението беше вече напълно нормално, което показва страхотна работа на Кризисния щаб“, разказа кметът на район „Тракия“ в Пловдив Костадин Димитров.

Заради умората си той обърка кризисният щаб и го нарече предизборен.

Вижте още във видеото:

Възстановяват маршрута на рейсовете по бул. „Санкт Петербург“

Междувременно стана ясно, че автобусите по линии №9, 29, 44, 18 и 24 от вътрешноградския транспорт възстановиха маршрута си по бул. „Санкт Петербург“ в посока район „Тракия“,  съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Движението им по булеварда бе отклонено заради авария на колектор в следствие на поройния дъжд, като бе подкопана и пътната настилка, напомниха от общинското предприятие.

Подобни статии

Top