Костадин Видолов: Може отново да започна работа в българския футбол

Пазя само добри спомени от всички отбори, в които съм бил, дано скоро футболът у нас да се завърне

Славният футболист на пловдивските Марица, Ботев и Локомотив Костадин Видолов, който наскоро навърши 50 години, заяви, че може отново да започне работа в българския футбол.

За последно, през 2018/19 г., той бе помощник на Ясен Петров в китайския Шъдзяджуан.

В момента двамата изчакват предложения. Преди това Видолов бе помощник в Ботев (Пловдив), като работи и в школата на тима.

„Чувствам се добре на 50 години. Продължавам да тренирам. Доскоро заедно с приятели участвах в мачлета на малки врати два пъти в седмицата. Старая се да поддържам и прилична форма.

Пазя отлични спомени от всички отбори, в които съм играл. Не мога да деля отборите, но навсякъде съм се старал да давам максимума от себе си. Имах възможност да играя в чужбина. Трансферът ми от ЦСКА в Бурсаспор стана повече от изненадващо. За един ден пратиха специален самолет от Турция до Варна, за да ме вземе и да стане факт този трансфер. След това играх в Германия под ръководството на Георги Василев в Унион Берлин. Той е уникален треньор и специалист.

Следя всичко в българския футбол и се надявам отново да има мачове. Възможно е отново и аз да започна работа в българския футбол“, сподели бившият футболист на Левски и ЦСКА пред БНР.

Подобни статии

Top