Кой е „Най-добрият човек“ на Пловдив? Носителите на приза вече са определени

„Най-добрите хора“ ще получат грамоти

Най-добрите пловдивчани за 2019 година ще бъдат наградени днес. Събитието е кулминация след тазгодишната акция в търсене на „Най-добрия човек“.

Носителите на приза „Най-добрият човек”  са вече определени от специално сформирано жури. Грамотите на отличените пловдивчани ще бъдат връчени на официална церемония в заседателната зала на общината от 11 часа.

Тя се организира от Община Пловдив, Националния алианс на хора с редки болести, Асоциация „Наследствен ангиоедем“ и Професионална гимназия по хранителни технологии и техника.

Тази година акцията мина под мотото  ”Нека изведем добрината на светло”.

„Хората, които тази година бяха избрани, за да ги ”изведем на светло” и този път са личности важни и уникални по своему за нашия красив и древен град. На Пловдив са нужни добри хора както никога досега, за да продължат да променят със своя пример всички около себе си. Нека освен с древния си дух ние да се гордеем и с нещо друго-добрината“, посочи като мотив за провеждане на събитието Йорданка Петкова от Националния алианс на хора с редки болести.

На „Пункта на добротата” много граждани споделиха истории за близки и приятели – техен пример за нравствена доброта и съпричастност.

Снимка: архив

Подобни статии

Top
Към лентата с инструменти