Кой е най-добрият мъж според зодията?

Искате ли да знаете кого звездите са наградили с титлата „Най-добрият мъж в света“? Вижте класацията, направена от Cosmo.ru.

12 място – Близнаци

Това е мъж, който хем го има, хем го няма. При това го няма именно тогава, когато е много необходим, а когато не ви трябва, целият е ваш. С всички съпътстващи радости от типа на дългове от карти, петдневен запой и бременна любовница. Доскучало му е и идва при вас да похапне. Между другото ви пита няма ли да му дадете назаем пари. Като цяло този кошмар във вид на мъж може да се търпи само по три причини: 1) той е бог в леглото; 2) необикновено умен и остроумен е; 3) Той е бог в леглото. Да той два пъти е бог.

11 място – Риби

Ако мъжът Риби иска нещо, трябва непременно да му го дадете. А той обикновено иска див, безкраен секс, супа и после – майчина грижа. При това едновременно. На практика с Рибите така и трябва да се живее – да им бъдете като грижовна майка. Грижовна и строга майка, която от време на време го пляска, когато започне да хленчи и тропа с крак. От друга страна в света няма толкова предани мъже като Рибите.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top