Кой ще получи 1000 лв. лично от Джулиана Гани?

Играта е подкрепена от пет бранда

Един от феновете на риалити звездата Джулиана Гани ще спечели 1000 лв. кеш тази седмица. Блондинката го обяви изненадващо в инстаграм профила си.

Гани сподели, че официалният й профил е на крачка от достигането на 300 хиляди последователи. За да го отпразнува, моделката е подготвила голям giveaway. Един от всички, които са изпълнили условията на играта, ще получи голямото парично възнаграждение от 1000 лв.

Късметлията ще бъде изтеглен чрез софтуер. Освен хилядарката, която ще се разиграе, хората могат да се борят за още много награди като дизайнерски тоалети, ювелирни кейсове за телефон, маркови обувки и козметика.

Играта е подкрепена от пет бранда и голямата награда е осигурена, благодарение на тях, уточни Мис Силикон 2013. Последователите й ще могат да се борят за паричното възнаграждение до полунощ в неделя.

View this post on Instagram

Още малко и🤫… 300 хиляди последователи в Инстаграм!🤩 Затова смятам, че си заслужихте един от вас да спечели 1000 лв. КЕШ😳, даааааа – 1000 лв. КЕШ🍀❤️ Благодаря Ви, че сме заедно и че не спирате да ме подкрепяте! Това означава адски много за мен! Сега обаче аз искам да направя нещо голямо за Вас!🙏 Освен парите в тази игра, в профилите на фирмите по-долу ще откриете много други награди!😍🙃 • Но първо!☝️За да спечелите 1000 лв., трябва освен мен @djuliana_gani да последвате всички 5️⃣профила по-долу, а в коментар да тагнете 2️⃣двама приятели‼️И последно – качете този пост на стори и ме тагнете – @djuliana_gani 💋❤️. Победителя ще изтегля на 19 октомври чрез софтуер, след което ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще проверим дали е изпълнил ВСИЧКИ условия!👅🤫УСПЕХ!🍀👀 👉Последвайте:👇 1. @bag.amonth – Всеки месец Bag.amonth избира за вас продукти, поднесени в уникални дамски чанти. Само тази седмица един от поръчалите за октомври ще получи абонамент и за ноември.👜 • 2. @demani_bg – Demani е моден бутик за iPhone и не само – имат тефтери, картхолдъри, калъфи, ключодържатели ! До неделя всеки ден в техния профил един от вас ще печели дизайнерски аксесоар по избор от техния сайт!🤩 • 3. @eggsbagrianka – „Багрянка“ са българските яйца, обогатени с органичен селен! В три яйца „Багрянка“ има: 100% от дневната нужда селен на всеки от нас; Витамин B12 – 200%; Витамин D – 80%; Витамин Е – 35%.🐣 • 4. @podium.bg – „Подиум“ е еталон за дизайнерска мода за жени, мъже и деца. Тяхна запазена марка са облеклата с шевици. Следете игрите в техния профил, защото тази седмица 3 жени ще спечелят рокля с шевица Ivana Lux, а 3 мъже – риза Still.😱 • 5. @shopsector.com_official – От петък до неделя в профила на Shop Sector може да играете за ваучер на стойност 100 лв., които да използвате за покупката на обувки в сайта им. Победителят избират в понеделник.🤗 • Успех, мили мои! Обичам виии!😍

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

Подобни статии

Top