Кой ще ушие сватбената рокля на Меган Маркъл?

За модния свят има само един важен въпрос преди предстоящата сватба през май на принц Хари и Меган Маркъл: Кой дизайнер ще сътвори роклята на булката?, предаде Ройтерс, цитирано от Dariknews.bg

Британските вестници и списания изобилстват от публикации, според които 36-годишната бъдеща съпруга на принц Хари вече е избрала дизайнера на сватбената си рокля и дори е била на първа проба.

Отговорът на интригуващия въпрос няма да дойде от страна на кралското семейство и за любопитните остава само възможността да гадаят.

От пресслужбата на принц Хари заявиха единствено, че по темата за сватбената рокля няма да бъдат правени изявления и коментари.

Меган Маркъл с моминско парти в СПА курорт 

За модните марки въпросът е съществен, тъй като появата на член на кралското семейство с определено облекло води до повишаване на продажбите.

Какъв ще бъде изборът на Меган Маркъл е предмет на медийни догадки още от ноември миналата година, когато официално беше оповестен годежът ѝ с принц Хари.

Сестрата на Меган Маркъл бясна на принц Хари, ето защо (СНИМКИ)

Сред имената на британски дизайнери в медиите често „изплува“ това на Стела Маккартни. На неин тоалет заложи за гражданската си церемония съпругата на Джордж Клуни Амал.

Маккартни е дизайнер и на палтото, с което Меган Маркъл се появи по време на посещението си в Кардиф по-рано през тази година, припомня агенцията.

1 2

Подобни статии

Top