КПБП: Доказахме, че когато сме обединени, можем да постигнем много (СНИМКИ) - DC news

КПБП: Доказахме, че когато сме обединени, можем да постигнем много (СНИМКИ)

Организаторите на турнира в памет на Тоско благодарят на феновете и футболистите на Ботев, Спартак (Вн), Нефтохимик, Арис, Интер и Динамо (Минск), както и на спонсорите

Уважаеми ботевисти,

футболният турнир в памет на Тоско Бозаджийски приключи, но емоциите от него още са силни. Отново доказахме, че когато сме обединени можем да постигнем много. Изказваме своята благодарност към всички, които уважиха с присъствието си и почетоха паметта на Тоско!

Специални благодарности към приятелите ни от Спартак (Варна), Нефтохимик и Арис, които лично взеха участие в мероприятието. Признателните сме и на момчетата от Интер (Милано) и Динамо (Минск), които бяха възпрепятствани да пристигнат в Пловдив заради усложнената обстановка, но изразиха съпричастността си към събитието. Респект към треньорите на боен клуб Бултрас и проведената страхотна демонстрация.

Отново изказваме благодарността си и към футболистите на Ботев, които зарадваха с автографи и снимки стотиците присъстващи малчугани. Огромна признателност и към всички спонсори на събитието, благодарение на които успяхме да раздадем над 800 торбички с награди и подаръци.

Не на последно място поклон пред всички момчета от Бултрас, които свършиха невероятна работа, за да почетем подобаващо паметта на нашия брат Тоско и да продължим започнатото от него!

П.П. Очаквайте скоро и видео от събитието.

Уважаеми ботевисти,футболният турнир в памет на Тоско Бозаджийски приключи, но емоциите от него още са силни. Отново…

Публикувахте от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив в Понеделник, 7 септември 2020 г.

 

Подобни статии

Top