КПБП към отбора: Върнете страстта обратно!

„Жълто-черните“ фенове с апел към футболистите за пълно себераздаване в дербито срещу Левски в събота

Клуб на привърженициге на Ботев Пловдив излезе със специален апел към отбора в условията на тотална финансова криза и управленска безтегловност в най-стария футболен клуб в България. Той идва точно преди дербито срещу Левски тази събота, което ще покаже кой е достоен и кой не да носи „жълто-черния“ екип.

Ето декларацията без редакторска намеса:

Върнете страстта обратно!

След 108 години на радост и тъга, върхове и падения, големи победи и големи загуби Ботев Пловдив все още е неразделна част от живота на страшно много хора. Отбор, преминал през войни, смяна на политически режими, икономически сътресения, отбор все още притежаващ третата най-голяма и най-всеотдайната фенска маса в България.

Отново сме изправени до стената и съществуването на отбора ни е застрашено. Задължени сме да продължим делото на нашите предци. Няма как да заличим една светиня, преживяла толкова много! Дългът ни зове да преодолеем и този ад, заради предишните ни успехи и провали, заради безбройните сълзи от делириум и мъка на огромната част от пловдивчаните, интересуващи се от най-великата игра.

Ще преминем и през това, каквото и да ни коства!

Няма да се откажем от Ботев Пловдив! Борили сме се и пак ще се борим!

Отправяме апел към жълто-черното семейство за пълно себераздаване в мача срещу Левски. Нека създадем един малък ад (малък заради капацитета на базата ни) за нашите противници и да оставим сърцата си по трибуните и на терена!

Напред канари, победата е наша!

Подобни статии

Top