КПБП: Пловдивчани, заповядайте на турнира в памет на Тоско!

Тази събота в Младежкия център ще играят 32 отбора, гости ще бъдат любими футболисти на Ботев, ще има много изненади

Уважаеми ботевисти, граждани и гости на град Пловдив,

бихме искали да ви поканим да присъствате на футболния турнир в памет на Тоско Бозаджийски, който е своеобразно продължение на неговите многобройни инициативи и ще се състои на 05.09.20г. между 9:00 и 17:00 часа в Младежки център (Гребна база – Пловдив).

Освен футболната надпревара, в която ще вземат участие 32 отбора, сме организирали редица съпътстващи мероприятия, най-интересните от които ще са в периода 12:30-14:30ч. Тогава сме предвидили да се проведе официалното почитане на паметта на Тоско Бозаджийски, последвано от среща на най-малките бултраси с техните любимци от първия отбор на Ботев (Пловдив). Своето присъствие са потвърдили футболистите Янко Георгиев, Виктор Генев, Славчо Шоколаров, Лъчезар Балтанов и Атанас Илиев, които ще раздават автографи на специално изготвени картички.

Подготвили сме и множество подаръци и изненади за „жълто-черните“ дечица, включително и две безплатни прожекции на филма „100 години Ботев Пловдив“.

Ще има и демонстрации на боен клуб „Бултрас“, състезания по канадска борба и дърпане на въже, а в 16:30 ч. ще бъде награждаването на първите три отбора във футболния турнир. За тях също сме подсигурили страхотни награди – всеки състезател от най-добрите три тима ще получи официалната тениска на Ботев с автографи от всички настоящи футболисти. Шампионите ще получат ваучер за фен магазина на обща стойност 600 лв, вторият тим – ваучер на стойност 300лв, а третият – на стойност 180 лв. Освен това абсолютно всички отбори ще получат специален плакет в памет на Тоско, а за състезателите сме подговили и допълнителни подаръци.

Подобни статии

Top