Красен Кралев: Много здраве и покорени върхове през 2021 година!

Нека да оставим трудностите с 2020-а и да пренесем научените уроци в новата година

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави всички българи за новата 2021 година със съобщение в социалната мрежа Фейсбук.

„Честита Нова година!

Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда, че тя ще бъде по-добра, по-благодатна и по-успешна. Изпратихме година на изпитания, които ни направиха по-силни, отговорни и смели. Нека да оставим трудностите от нея в миналото и да пренесем научените уроци в новата година.

Силно вярвам, че истинският дух на спорта ще се завърне през 2021 година, когато атлети и фенове отново заедно ще пълнят зали и стадиони и ще се наслаждават на това, което обичат най-много. Влизаме в олимпийската година с увереността, че в Токио нашите спортисти ще разкрият своя потенциал и ще донесат на цялата нация много поводи за радост и гордост.

През изминалата година доказахме, че спортът е един от приоритетите ни, а с много работа и търпение можем да постигнем нужните резултати. Изграденото не може да заличи никой.

Нека 2021 година да донесе на всички здраве, покорени върхове, повече време с най-близките ни хора, а делата да се увенчават с успех.“

Честита Нова година! Посрещаме 2021 година изпълнени с надежда, че тя ще бъде по-добра, по-благодатна и по-успешна….“

Подобни статии

Top