Краси Чомаков: Голямо браво на всички в Марица!

Кметът Здравко Димитров също поздрави кършиякалии за завръщането им в професионалния футбол

Легендата на Марица (Пловдив), ЦСКА и бивш национал Красимир Чомаков изправи специалните си поздрави до кършиякалии по случай завръщането им в професионалния футбол след 3-годишно прекъсване.

„Едно голямор Браво на президента, треньорския щаб и всички футболисти за невероятната година. Всички заслужавате това първо място.

Завинаги Марица (Пловдив)!“, написа Краси в съобщението си.

„Жълто-сините“ получиха и поздравителен адрес от кмета на Пловдив Здравко Димитров, който в момента се възстановява след операция на ставата на крака.

„Поздравявам футболистите на Марица (Пловдив) за завръщането в професионалния футбол. Победата над Борислав (Първомай) в последния кръг на първенството в Югоизточната „В“ група връща отбора, дал на българския футбол легенди като Христо Стоичков и покойния Динко Дерменджиев – Чико там, където му е мястото.

Със скромен бюджет, но с много себераздаване, майсторство и желание жълто-сините извърваха своя труден път от най-ниските нива, за да се завърнат отново сред професионалистите.

Поздравявам и треньорския щаб на отбора, всички, които са съпричастни на това постижение, и най-вече президента Христо Христов, който бе до отбора през цялото време и без когото това завръщане нямаше да е възможно.

Успехът е още по-ценен, защото идва в годината, когато клубът отбелязва своята 100-годишнина.

Честито и пожелавам нови успехи във Втора лига!“

Здравко Димитров – кмет на град Пловдив.

От Марица потвърдиха новината за трансфера на голмайстора си Олджай Алиев в елитния Берое.

Подобни статии

Top