Красимир Инински: Купа „Странджа“ бе като световно първенство

Президентът на Българската федерация по бокс поздрави нашите шампиони Радослав Панталеев, Даниел Асенов, Хавиер Ибаниес, Станимира Петрова и Стойка Кръстева

Президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински изрази задоволството си от проведения турнир за Купа „Странджа“. Той сподели, че е получил поздравления за нивото на състезанието и организацията.

„Много съм доволен. Всички казват, че това е турнир, с ранг на световно първенство. Нивото наистина бе много високо, като мачовете бяха от страхотна величина. Получихме поздравления от всички участници, не само за организацията, но и за съдийството, което не може да не ме радва“, заяви Инински.

Шефът на федерацията отличи и родните боксьори, които спечелиха 5 златни и 3 бронзови медала.

„Радващо е и показва работата, която треньорите са свършили по време на подготовката. Онези, от които очаквахме да се заявят, го направиха – Радо Панталеев, Даниел Асенов, Станимира Петрова и Стойка Кръстева. Има още работа, но „Странджата“ бе добра отправна точка. Предпоставките за бъдещи успехи са налице, въпрос на полагане на труд от всички ни“, каза още Красимир Инински.

Подобни статии

Top