Красивата Елена Данова е новата Царица Роза

Новата царица на розите е от Кричим

Елена Данова от Кричим спечели титлата „Царица на розата Карлово 2021“ година на красива церемония снощи, съобщава Радио Пловдив. Тя бе поздравена специално от кмета на Кричим Атанас Калчев:

20-годишната Елена е студентка в Софийския университет и спечели короната в надпревара с още 8 красиви и талантливи девойки.

За първа подгласничка бе избрана Мария Чолакова от Хисаря, а за втора – Марияна Копчева от Карлово. Наградата на Асоциация на цариците на розата бе присъдена също на Марияна Копчева.

Kметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов връчи на Царицата на розите един от символите на града – златна роза.

Конкурсът тази година бе организиран по различен и нетрадиционен начин. Представянето на участничките се проведе в три модула, които се излъчиха на етапи в интернет. Претендентките се представиха с народни носии и с официални тоалети в първи и втори модул, а в третия бяха интервюирани от актьора Веселин Плачков.

Награждаването се проведе в залата на Обредния дом, където девойките дефилираха с официални тоалети пред eдинайсетчленно жури с председател Красимир Манолов – главен мениджър на ОФК “Левски Карлово“.

Царица на розата Карлово 2019/2020 Яна Цветкова предаде символа на своята власт на Елена Данова, която благослови земята и хората от Долината на розата.

Царицата на розата получи награда от 2000 лева и красива рокля от местна модна къща. Първата подгласничка взе 1000 лева, а втората подгласничка – 700 лева.

Водещ на награждаването бе популярният актьор Веселин Плачков, а в програмата взеха участие музикална формация „КарлоВойс“ и балетно студио – театър „Grand Fuette“.

Подобни статии

Top