Красивата Елена от Кричим стана Мис Вселена България 2021

Момичето е победителка в конкурса Miss Universe Bulgaria 2021

Красивата Елена Данова от Кричим е победителка в поредния конкурс и спечели нова престижна титла. Тя е победителка в конкурса Miss Universe Bulgaria 2021. Името на бългаски означава Мис Вселена България 2021. Избрана е след онлайн кастинг, измежду 48 одобрени кандидатури на момичета от цялата страна.

За големия успех я поздрави в социалните мрежи и кметът Атанас Калчев. „Притежателката на таланта, грацията, красотата, смирението и увереноста! Пожелавам й здраве, късмет и много успехи през годините напред!“, написа градоначалникът.

Елена е на 21 години. Студентка е в Софийски университет със специалност “Връзки с обществеността”. Владее английски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство.

С новия си успех Елена си завоюва правото да представи България на най-престижния международен конкурс за красота – “Мис Вселена 2021”, чийто финал ще се проведе на 12-ти декември в Израел.

Припомняме, че през месец май тази година Елена спечели и титлата „Царица на розата Карлово 2021“. Тогава на младата дама беше връчен един от символите на града – златната роза. Тя завоюва короната в града на Левски в надпревара с още 8 красиви и талантливи девойки. За първа подгласничка бе избрана Мария Чолакова от Хисаря, за втора – Марияна Копчева от Карлово.

Снимки: Фейсбук/Miss Universe Bulgaria

Подобни статии

Top