Красиви мъже, които някога са били жени (СНИМКИ)

Светът отдавна не е това, което беше!

Балиан Бушбаум

Балиан Бушбаум е роден през 1980 г. като Ивон, която през 1999 г. става шампионка на Германия на овчарски скок. Ивон започва дългия процес по смяна на пола си, превръщайки се в Балиан.

Чаз Боно – „дъщерята“ на Шер

След 25 години от раждането си Частити – дъщерята на Шер, става лесбийка и не след дълго се превръща в мъж. Това е навярно най-известният трансексуален мъж.

Томъс Баати

Американецът Томас Бийти влезе в световните медии през 2008 година, но по-важното е, че отвори нова глава в медицинските журнали. Тогава той стана първият бременен мъж в света.

Бийти е роден момиче, но започва хормонално лечение на 23 години. Години след това той среща Нанси – жена с 10 години по-голяма от него. Тя обаче не може да има деца и в този момент той решава да спре терапията с хормони и да зачене.

Бък Ейнджъл

Той е роден като Сюзан и е работил като професионален женски модел, криейки тайната си с години. Натискът от объркването на пола оказва голямо влияние върху неговата личност и води до злоупотреба с наркотични вещества. Само решението да се извърши операция по смяна на пола му помага да започне нов живот. Бък печели награда за трансексуален порно актьор. В момента е щастливо женен за Илейн Ейнджъл.

Ейдън Даулинг

Нашумява в интернет пространството през 2014г., когато възпроизвежда известната гола снимка на Адам Левайн във фотосесия за списание FTM.

Бен Мелцер

Фитнес моделът Бен Мелцер е познат с това, че „не е просто едно хубаво лице“. 31-годишният Бен е бил жена само до преди 8 години. Роден с името Ивон, Бен отраснал в голяма къща в далечно селище около Дюселдорф. Той е по-малкият от двете деца в семейството.

Лукас Силвейра

Той е поредният мъжкар, родил се като жена през 1979 г. и извървял дългия път към смяна на пола. В момента Лукас е известен канадски рок музикант – китарист, вокалист и автор на песните на рок бандата The Cliks.

Katastrophe

Роко Каяатос, познат още със сценичното му име Katastrophe, е американски рапър и продуцент. Неговата кариера започва през 1998 г.  В момента той често се появява не само като певец, но и като актьор и модел.

Джейми Уилсън

Джейми Уилсън е 20-годишен музикант, който е живяла 18 години като жена. След две години обучение и хормонална терапия, Джейми стана неузнаваем! Сега той е обещаващ мъжки модел, който вече се появи на корицата на списание Candy, както и в реклами за мъжко бельо.

Източник: brightside.me, превод DCNEWS.BG

Подобни статии

Top