Краварят от Раковски, прострелял комшия, се прибира под домашен арест (СНИМКИ И ВИДЕО)

Възрастният човек се разплака в съда

Краварят от Раковски, който гръмна 33-годишния си съсед преди няколко дни, се прибира у дома. Пловдивският окръжен съд го пусна под домашен арест заради тежкото му здравословно състояние.

Дядо простреля 33-годишен в Раковски! Раненият бере душа

Във вторник 75-годишният Стефан Говедарски от кв. Генерал Николаево изстрелял в гърба на Иван Гълев със законно притежавания си пистолет цял пълнител с патрони. После се прибрал вкъщи, извадил празния пълнител и го захвърлил, а пистолетът заредил с нови патрони. Впоследствие разследващите намерили при обиските на дома му празния пълнител, стана ясно днес в съдебната зала.

До тежкия инцидент се стигнало, след като двамата кравари се скарали. Повод за кавгата според запознати бил фактът, че животните на Гълев влезли в имота на Говедарски. Това вбесило дядото и той се развикал на комшията си. От кавгата се стигнало до стрелбата, за която по време на досъдебното производство са свидетелствали седем свидетели.

Говедарски е почти 76-годишен, но все още помага на трите си деца и на многобройните си внуци, посочи защитникът му в съда.

Ето какво е състоянието на простреляния в Раковски млад мъж

Възрастният човек пък заяви, че много съжалява

1 2

Подобни статии

Top