Край на сагата с акциите на Левски! Наско Сираков получи контролния пакет!

„Синята“ легенда ще даде пресконференция следващата сряда

Дългоочакваните 86,6 % от акциите на ПФК Левски, които досега бяха на името на Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков, съобщиха Дарик радио и dsport.bg.

Легендата преди време изяви желание да ги притежава. Както бе заявил Васил Божков, акциите ще бъдат джиросани на нов човек, след като бяха върнати от София, когато бяха на името на премиера Бойко Борисов.

Наско Сираков потвърди новината и ще даде пресконференция следващата сряда, на която ще отговори на въпроси за финансирането в клуба оттук нататък. Той благодари на Васил Божков и Георги Попов.

Ето обръщението на „синята“ легенда:

„Скъпи левскари,

От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД.

Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба. Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция.

В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България.

Дела трябват! Само „Левски“!“

Ваш, Наско Сираков“

Снимка: levski.bg

Подобни статии

Top