Краят е близо! Публикуваха първа СНИМКА от финала на „Игра на тронове“

На снимката феновете могат да видят Кит Харингтън и Емилия Кларк в образа на героите си – Джон Сноу и Денерис Таргариен.

Списание  Entertainment Weekly публикува първата официална снимка от снимачната площадка на култовата фентъзи сага „Игра на тронове“. На корицата на изданието са двама от главните герои — актьорите Кит Харрингтън и Емилия Кларк, които се прегръщат.

Харрингтън и Кларк разказват пред списанието, че за създаването на качествен материал по време на снимките на последните епизоди се налага да хвърлят много повече усилия и да отделят много време.

„Сцените, за които преди щяхме да отделим не повече от ден, сега ни отнемат около пет дни“, споделя изпълнителят на ролята на Джон Сноу.

На свой ред, изпълнителният продуцент на сериала Брайън Когмън твърди, че във финалния сезон всички персонажи „ще се съберат заедно, за да се опълчат на общия враг“. Той обещава на феновете взрив от емоции.

„Игра на тронове“ стартира през 2011 година и досега си спечели цяла армия почитатели, благодарение на непредсказуемите сюжетни обрати, в това число и на смъртта на някои от главните герои.

Стартът на последния, осми сезон, е предвиден за края на пролетта и началото на лятото на 2019 година.

Снимка: Helen Sloan/HBO
Източник: life.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top