Краят на „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ се мести в Античния театър - DC news

Краят на „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ се мести в Античния театър

LORD OF THE RINGS IN CONCERT – днес и утре в Пловдив

Изумителният спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING („Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“) има нова локация и две нови дати за всички желаещи да съпреживеят магията на най-зрелищната част от трилогията.

Античният театър в Пловдив става перфектният домакин на дългоочаквания грандиозен финал за приключенията в Средната земя – „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“. Датите на мащабната продукция са две – 1 и 2 август, за да могат всички желаещи да се насладят на безценното преживяване – на открито и безопасно, чрез гигантски HD екран и с музика от 250 музиканта, които ще изпълнят на живо наградения с Оскар оригинален саундтрак на Хауърд Шор.

Днес и утре – 1 и 2 август, от 21.00 часа, във вълшебната атмосфера на Античния театър в Пловдив, публиката ще има шанса да изживее върховната кулминация на трилогията и безспорно – любим на феновете, епичен край с Битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха.

Форматът филм, комбиниран с музика на живо, вълнува милиони зрители в България и в целия свят.

Локацията на спектакъла е уникална и за международните организатори от LORD OF THE RINGS IN CONCERT, като провеждането му на място с културна и историческа значимост като пловдивския Античен театър е първо в световен мащаб!

Стефан Еленков от организаторите Fest Team споделя, че не може да си представи по-подходяща локация от Античния театър в град Пловдив за мащаба и магията на предстоящия спектакъл. LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING е първото от поредица събития, които съчетават музикално и филмово преживяване, планирани от компанията.

Книгите на Дж. Р. Р. Толкин и техните блокбъстър екранизации от Питър Джаксън превърнаха милиони хора по света в категорични фенове на Властелина на пръстените. Композиторът Хауърд Шор и всяка нота от неговата тричасова музикална интерпретация  ще пренесе публиката директно в Средната земя това лято в Пловдив.

Всички закупени до момента билети за планираното в Арена Армеец през ноември 2019 представление LORD OF THE RINGS IN CONCERT: RETURN OF THE KING ще важат за една от новите дати през 2021. Единственото, което публиката трябва да направи е да снима и изпрати билета си на info@eventim.bg с предпочитаната от тях дата и екипът на Eventim.bg ще им изпрати новия пропуск с разпределено според категорията ново място за Античния театър. Освен чрез имейл, презаверка на билети ще е възможна и в централния офис на Ивентим в гр. София, ул. „6-ти септември“ 58. Клиенти, които не са презаверили билетите си ще имат запазено място, но без право на избор.

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година.

За Фест Тийм:

Фест Тийм ЕООД е основано през 2012 с основна цел създаването и организирането на концерти, фестивали, събития и разпространението и опазването на културни ценности в областта на музиката, танца и др. Фест Тийм, заедно със своите партньори е промоутърска компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души за всяка година.

Работата на екипа ѝ се отличава с високо-качественото изпълнение на проектите, както и в стриктното следване на европейските тенденции и стандарти на работа.

От 2020 Фест Тийм работи в България с водещата световна компания за развлечения на живо­ Live Nation. Компанията е организатор на най-големите музикални и танцови събития в страната – фестивалите Hills of Rock; Spice Music Festival; Fanta Dance Festival, Street Food & Art Festival, Dance Fair Bulgaria, Solar Summer Festivals.

В партньорство с други промоутърски компании ФТ е участвала в реализирането на едни от най-големите концерти в страната: Sting в Пловдив, Five Finger Death Punch, Papa Roach, Bryan Adams, Tom Jones и др.

Подобни статии

Top