Криско стана повече от нагъл! Рапърът открадна чуждо парче

Криско вече стана повече от нагъл, не му пука от нищо!

Криско отново сви песен. Нисичкият рапър пак окраде чуждо парче. Дуетът му с Тита се оказа копие на старо парче на Мишо Шамара. Кристиян Талев – Криско изплагиатства чуждото творчество, а сега ще трупа милиони гледания в канала за видеосподеляния.

Преди няколко дни най-успешният изпълнител у нас обяви, че пуска дует с протежето си Тита. Това ще се случи на 11 септември:

„На 11 септември ще е премиерата на новата ми песен „Искам да бъда с теб“ заедно с Тита. Една песен, с която много емоции ще изплуват. За някои те ще са спомени от миналото, а други тепърва ще създават такива върху нея“, написа певецът в социалната мрежа.

Става дума за топ хита на Мишо Шамара и на трио „Антибиотика”: „Аз искам да бъда с теб”.

„Поне името да беше сменил. Крадец”, беснеят потребителите на мрежата.

Стана ясно, че и другият мега хит „Гледай как се прави” в дует със Слави Трифонов отново е краден. Песента е преработен вариант на старото парче на Щилян „Тошка”, и на оркестър „Китка”.

„Слави не ми звънна даже от уважение да ме пита може ли да пее моето авторско парче, но най-вече трябваше да ми се обади Криско, който изкарва пари по участия с моята песен“ – сподели авторът Щилян пред „България днес”.

Не е ясно дали рапърът си е взел поука и се е допитал до Мишо Шамара за старата му песен. Но като познаваме характера на Биг Шаг много скоро ще си проличи дали Криско е взел неговото разрешение.

Източник: razkritia.com

Подобни статии

Top