Кристиан Димитров: Дадох сърцето и душата си за Ботев!

Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм, благодаря ти Ботев (Пловдив)

Само броени часове след като подписа с хърватския гранд Хайдук (Сплит), защитникът на Ботев (Пловдив) и на националния ни отбор Кристиан Димитров отправи трогателни думи към досегашния си клуб и към верните му фенове.

Ето цялата публикация на страницата на железния бранител във Фейсбук и в Инстаграм профила на Ботев (Пловдив):

„Не знам откъде да започна! Нямах време да си кажа довиждане с всички.

Животът ежедневно ни поднася изпитания и предизвикателства, които ни позволяват след време да си дадем равносметка до къде сме стигнали, от къде сме минали, кога сме започнали и струвало ли си е всичко.

Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Сега си тръгвам, точно заради това, мечтаейки и искайки да бъда, опитвайки да бъда, по – добър и по – успешен!

Обичам футбола, а Ботев бе, е и ще бъде моето семейство, моя дом! Дом, който ме възпита и показа, че футбола е нещо повече от игра, футбола е любов, отношение и начин на живот! Благодаря за професионализма на всички, с които съм работил – ръководство, треньори и колеги! Благодаря и на вярната ни публика, с която заедно празнувахме и страдахме! Изживях незабравими моменти, доживотно запечатани в съзнанието ми!

Давах всичко от себе за Ботев,оставих душата си в отбора. Затова и си тръгвам спокоен.

Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм ….

Благодаря ти Ботев Пловдив“

 

View this post on Instagram

 

@kriztiandimitrov Не знам откъде да започна! Нямах време да си кажа довиждане с всички. Животът ежедневно ни поднася изпитания и предизвикателства, които ни позволяват след време да си дадем равносметка до къде сме стигнали, от къде сме минали, кога сме започнали и струвало ли си е всичко. Ботев ме създаде, Ботев ме изгради, Ботев ме научи да вярвам в силата си, да не се предавам и да гоня мечтите си! Сега си тръгвам, точно заради това, мечтаейки и искайки да бъда, опитвайки да бъда, по – добър и по – успешен! Обичам футбола, а Ботев бе, е и ще бъде моето семейство, моя дом! Дом, който ме възпита и показа, че футбола е нещо повече от игра, футбола е любов, отношение и начин на живот! Благодаря за професионализма на всички, с които съм работил – ръководство, треньори и колеги! Благодаря и на вярната ни публика, с която заедно празнувахме и страдахме! Изживях незабравими моменти, доживотно запечатани в съзнанието ми! Давах всичко от себе за Ботев,оставих душата си в отбора. Затова и си тръгвам спокоен. Днес тръгвам, но никога не ще забравя кой съм и от къде съм …. Благодаря ти Ботев Пловдив

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial) on

Подобни статии

Top