Кристиан Костов влезе в учебниците! Името му е записано в ….

Името на Кристиан Костов намери място в учебника по български език за 7-и клас.

Там е поместено интервю с младия певец, завоювал за страната ни рекордното второ място на „Евровизия“, като пример за медиен текст, пише monitor.bg .

„Не мога да повярвам, че съм в секцията за примери в български учебник за 7-и клас. Ето това вече е чест.
Не мислих, че някога ще ми се случи нещо подобно, благодаря ви, България!“, написа в профила си в Туитър той, към снимка от учебника.

Междувременно стана ясно, че момчето-чудо подготвя нов български проект, след като пусна на пазара дебютния си албум Shower Thoughts. В момента текат разговори с продуцентите му от българска страна , но повече подробности около песента обаче към момента се пазят в тайна.

У нас той засне и видео на два езика към сингъла Get It, част от албума му.

“Написах парчето миналата година, в период, в който се чувствах сякаш бях празен отвътре. Смятам, че причината се дължи на възрастта ми и на поколението ми, което е пряко афектирано от интернета – имаме прекалено много информация, задаваме си твърде много въпроси, търсим постоянно нещо в себе си и всичко това ни разбърква мислите още повече“, коментира Костов, който неотдавна призна, че част от вдъхновението му за Get It се крие и във факта, че е ставал обект на тормоз от страна на съучениците си в Русия.

Подобни статии

Top