Кристиано Роналдо: Нямам уважение към Тен Хаг, а Рангник даже не го бях чувал! - DC news

Кристиано Роналдо: Нямам уважение към Тен Хаг, а Рангник даже не го бях чувал!

Някои хора не ме желаеха нито миналата, нито тази година, след сър Алекс нещата в Юнайтед вървят само надолу

Кристиано Роналдо даде скандално интервю за известния журналист Пиърс Морган от таблоида The Sun. Португалецът отговори на критици си и призна, че не изпитва никакво уважение към мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг. Португалецът се чувства предаден заради опитите да бъде изгонен от клуба.

„Да, опитаха се да ме изгонят. Не само мениджърът, но и още няколко хора около клуба. Чувствах се предаден. Превърнаха ме в изкупителна жертва. Някои хора тук не ме искаха, не само тази година, но и миналата също“, започна Роналдо.

„Не мога да изпитвам уважение към някого (б.р. Ерик тен Хаг), който не демонстрира същото към мен. Ако въобще не си треньор, как ще водиш Манчестър Юнайтед? Дори не бях чувал за Ралф Рангник.

Уейн Рууни? Не знам защо постоянно ме атакува. Може би защото кариерата му приключи, а аз все още играя на високо ниво. Няма да казвам, че изглеждам по-добре от него. Което всъщност е истина“, каза още Кристиано.

Роналдо говори и за завръщането си в Манчестър Юнайтед: „Последвах сърцето си. Сър Алекс ми каза: „Невъзможно е да отидеш в Манчестър Сити“, а аз отвърнах „ОК, шефе“.

Когато се завърнах, прогресът в отбора беше нулев. След напускането на сър Алекс няма никакво развитие. Нищо не се е променило. Мисля, че феновете трябва да знаят истината. Искам най-доброто за клуба, затова се върнах. Но има неща от кухнята, които ни пречат да стигнем нивото на Ман Сити, Ливърпул, а сега и Арсенал. Клуб от калибъра на Манчестър Юнайтед трябва винаги да е на върха, а ние не сме там. Пикасо е казал, че за да изградиш нещо ново, първо трябва да разрушиш старото“, добави Роналдо.

Източник: БТА, The Sun

Подобни статии

Top