Кристиано Роналдо обвинен в изнасилване!

Голмайсторът платил 375 000 долара на 34-годишната Катрин Майорга да си мълчи за случката в Лас Вегас през 2009-а година

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо беше обвинен в сексуално насилие, твърди немското издание „Der Spiegel“.

34-годишната американка Катрин Майорга твърди, че е била изнасилена от футболиста през 2009-а г. в Лас Вегас. Адвокатът на 34-годишната жена в момента разучава дали може да бъде заведено дело по тези обвинения в щата Невада.

Майорга твърди, че Роналдо е осъществил анален сексуален контакт с жената, след което я е попитал дали усеща болка, допълва още немското издание. Според нея португалецът тогава се е разположил на колене и е казал: „В 99% от случаите съм добро момче. За останалия 1 процент не гарантирам”

„Der Spiegel“ пише още, че адвокатът ще използва обяснението на Кристиано Роналдо за случката, в която обяснява, че контактът е бил по взаимно съгласие. Основните думи, които юристът ще използва срещу нападателя, са част от обяснението на Роналдо – „Тя каза „не“ и „спри“ няколко пъти“.

Според информацията, Роналдо платил на жертвата си 375 000 долара, за да си мълчи. Португалецът отрича факта за изнасилване.

Суперзвездата на Ювентус отговори, че ще съди 34-годишната Катрин Майорга заради морални щети.

“Писанията в Der Spiegel са безсрамно незаконни. Те нарушават личностните права на клиента ни Кристиано Роналдо по сериозен начин. Това е недопустимо отразяване на подозрения в сферата на личното пространство. Следователно, би било незаконно те да бъдат репродуцирани.

Бяхме инструктирани веднага да предприемем всички съществуващи легални мерки срещу „Der Spiegel“ и в частност да искаме компенсация за  морални щети в количество, кореспондиращо на престъпването на границите, което най-вероятно е едно от най-сериозните нарушения на личностните права в последните години”, се казва в изявлението на Кристиан Шерц, адвокатът на нападателя.

Междувременно, самият Роналдо говори по темата по време на свое пряко предаване в профила си в Инстаграм. “Това е лъжа. Тя иска да се прослави за сметка на моето име. Ситуацията е такава – това е част от моята работа”, коментира той.

Подобни статии

Top