Кризисният щаб на Областна управа стартира онлайн пресконференции

С цел да се запази безопасността на журналистите, както и за доставяне на бърза, достоверна и полезна информация

Областният кризисен щаб в Пловдив стартира с онлайн пресконференции и конферентни връзки с журналистите, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация тази сутрин. Мярката е във връзка с поставени въпроси в отвореното писмо на журналистите от национални и регионални медии: „С цел да се предпази здравето и сигурността на журналистите, които отразяват актуалната ситуация, свързана с COVID – 19 още днес, след след заседанието на Областния кризисен щаб ще бъде дадена онлайн пресконференция„, казват от институцията.

Тя ще се излъчва във фейсбук страницата на областния управител Дани Каназирева, осигурена е възможност и за задаване на въпроси.

Областна администрация и Областният кризисен щаб  сме солидарни с поставените въпроси и ще направим всичко възможно, да бъде създадена добра организация, за да може обществото да получава бърза, достоверна и полезна информация!“

Всички пресконференции на живо пък ще се дават само на открити пространства, при спазване на необходимата дистанция и наличие на предпазни маски от страна на участниците в тях.

Подобни статии

Top