Крушарски: Ако не стигнат трети кръг, ще им отрежа по 1 краче (ВИДЕО)

Момчетата са надъхани и влакът няма спирачки, обяви собственикът на Локомотив (Пловдив) на летището

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред медиите преди заминаването на тима за Черна Гора за двубоя с местния Искра в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Силният човек при „черно-белите“ отново бе интересен преди отпътуването.

„Настроението в отбора е идеално. Момчетата са надъхани и влакът няма спирачки. Тръгваме смело напред. Пак ще се повторя, ако не си спомняте. Поставената цел е да преминем минимум три кръга в квалификациите. Ако не го направят, ще им отрежа по едно краче“, заяви Крушарски.

„Трябва да питате Венци Стефанов, защото преди време се изказа неподготвен за моята особа. Той не знае, че аз съм наследник на баба Ванга и виждам нещата отдалеч. Още сега виждам кой ще е шампион, но ще си го запазя за себе си. Коефициентът не ме интересува, който играе тото да му мисли. Това не го разбирам и не мие в кръвта“, добави още той.

„Аз не съм президент на Локомотив, а човек, който си харчи парите. В момента нямам притеснения, защото отборът се качва по стъпалата. Бавно, но сигурно. Тимът е подготвен достатъчно и момчетата знаят за какво отиват. Трябва да разберат, че е нужно да изкарат пари, за да получат. Това сме си го говорили. Това трябва да стане в България и всеки да си ги изкарва, а не да му ги дават“, каза Крушарски.

„При нас има ред. Кой отбор в България има тренировки в 6:00 часа? Кой тим получава по-малко от нас? Трябва да има дисциплина. Аз съм от Говедарци. Шефовете на ЦСКА трябва да знаят, че съм селянин. В селото ми имаше надписи: „Куршарски вън“, Крушарски тук“ и т.н. Написани от хора, които не са заковали и един пирон през живота си. Който иска да управлява един клуб или държава. Да се запита дали е построил една къща, направил едно дете. Тогава да се заеме с това. Аз съм човекът, който ще участва в търга за стадиона. Дал съм парите преди това. Затова ще участвам, за да направя повече за Локомотив“, заяви Крушарски.

„Отборът е много по-добър, защото играе заедно вече от повече от две години заедно. Има опит. Разбират се само с поглед. Важното е в една система, и то в българския футбол, трябва да тръгне със заплатите.“

Локомотив (Пловдив) замина за Черна гора с група от 17 футболисти.

Дейвид Малембана остана в Пловдив, след като не успя да се възстанови от контузията, получена срещу Славия. В разширения състав обаче попадна юношата Даниел Димитров.

Бирсент Карагарен пък ще може да започне като титуляр за „черно-белите“, след като се чувства по-добре и се включи пълноценно в последната тренировка на родна земя.

След едночасовото пътуване Бруно Акрапович отпусна на футболистите 20 минути за кратка разходка в столицата на Черна гора. Тази вечер „черно-белите“ ще направят официалната си тренировка преди срещата, а Акрапович ще даде пресконференция преди заниманието.

Групата на Локомотив:

Вратари: Мартин Луков, Илко Пиргов

Защитници: Милош Петрович, Лукас Масоеро, Николай Николаев, Диниш Алмейда, Даниел Димитров

Полузащитници: Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев, Кристиан Илич, Лукас Салинас, Петър Витанов

Нападатели: Димитър Илиев, Георги Минчев, Анте Аралица, Кенан Муслинович

Подобни статии

Top