Крушарски: Аз ръководя Локо, Тунчев кара влака!

Отборът ще изглежда по друг начин още след паузата, заяви собственикът на клуба, който се завърна от Бразилия

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се завърна от Бразилия и бе сюрпризиран от информация в някои медии, че старши треньорът на клуба Александър Тунчев ще бъде сменен след поредицата от незадоволителни резултати.

„Двама сме, които дърпаме и ръководим Локомотива. Аз отговарям и докато съм в този отбор, ще определям кой да е старши треньор. Видях, че някои вече са сменили Сашо, но това не отговаря на истината. Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи. Не мога да си позволявам лукса след всеки неуспех да сменим треньора на отбора“, заяви Крушарски пред dsport.

„Той е доказал своите умения миналата година, когато завършихме втори и аз вярвам в него. Да припомним ли, че мнозина сменяха и Бруно Акрапович след първите му неуспехи с отбора, а аз застанах зад него и го подкрепих. Няма да припомням какви успехи имаше Локомотив последните две-три години. Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев“, завърши собственикът на “смърфовете“.

Крушарски се надява, че Локомотив (Пловдив) още след паузата за национални отбори ще изглежда по по-различен и добър начин.

Подобни статии

Top