Крушарски: Бием и Страсбург! Акрапович остава до пенсия с мен! (ВИДЕО)

Наставникът на „черно-белите“ доволен от отбора, от Разград пишат жалба срещу рефера, имало втора дузпа

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше в отлично настроение след равенството срещу Лудогорец (1:1). За пореден път „черно-белите“ се оказаха костелив орех за тима от Разград, въпреки че играха без някои от титулярите си.

„Успехите се дължат на търпението и постоянството ни. Локомотив не е за подценяване. Прецените сами, щом Лудогорец е най-добрият отбор в България, а ние сме им напълно равнопоставени“, заяви Крушарски.

„Страсбург? Отстраняваме ги. Вие не вярвате ли? Ние вече имаме изграден отбор. Ще сме като Бока Хуниорс. В Европа ще играят титулярите, а в първенството – резервите. Бруно Акрапович остава с мен до пенсия. Той ще продължи да изгражда отбора, докато постигнем целта си“, продължи в типичния си стил ексцентричният бос на „смърфовете“.

„Чакам мениджъра на Стивън Езе да се налудува. След това всичко ще си дойде на мястото. Дали има оферти от чужбина? Да, има оферти за мен. Казват, че съм най-добрият“, демонстрира чувство за хумор Крушарски.

„Срещу Лудогорец играха момчета, които не сте виждали досега, а те играха и това ме радва. Докато Ботев не си решат въпроса със стадиона, ние продължаваме да си чакаме, те имат по-силна позиция”, каза още босът на Локо.

Подобни статии

Top