Крушарски: Болен съм от коронавирус и сея зараза!

Собственикът на Локо и спортният директор Георги Иванов дават пресконференция, но само за триумфа за Купата, пловдивската полиция потвърди пет случая

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отказа да потвърди информацията за заразени играчи в клуба му, въпреки потвърдената от местните власти информация.

Той ядосано заяви, че е болен от COVID-19 и сее зараза.

Можем обаче да припомним, че Крушарски и Чавдар Цветков се пръгръщаха и целуваха с Тити Папазов, който в момента е в изолация с COVID-19.

Очакват се подробности по темата, като по всяка вероятност сблъсъкът за Купата на България и празненствата след това са били катализатор за заразата.

Преди това пловдивската полиция потвърди, че заразените играчи на Локо с коронавирус са петима. Заразените покрай празненствата с Купата на България са поне 50.

От РЗИ пък съобщиха официално за двама играчи и 4 фена, които са били на финала за купата.

Директорът на ОД МВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев разпореди на началниците на РУ в областта да се срещнат с кметовете на общини и да им обяснят, че масови събития не трябва повече да се организират.

В началото на седмицата носителят на Купата на България за втора поредна година Локомотив (Пловдив) показа трофея на стотиците свои фенове, събрали се пред сградата на общината в центъра на града. Въпреки призивите за спазване на мерките срещу коронавируса и носенето на маски, екзалтираните привърженици на видимо не стояха на дистанция един от друг.

Подобни статии

Top