Крушарски: Бруно има 3-годишен договор с Локо!

Аз обаче мога без всеки, допълни собственикът на носителите на Купата на България, Аралица може го да последва в ЦСКА

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви пред NOVSPORT.COM, че Бруно Акрапович има тригодишен договор с тима и посъветва „доброжелателите“ да не слагат каруцата пред коня.

Днес се появиха информации, че специалистът ще поеме ЦСКА (София) от другата седмица, а той потвърди това пред колегите от Sportal.bg.

„Бруно Акрапович има тригодишен договор с Локомотив (Пловдив). Как е поел ЦСКА, след като има действащ договор с нас? Ще преспим и ще видим утре какво ще се . Исслучикам обаче да ви посъветвам да не слагате каруцата пред коня, тъй като така могат да се изпреварят събитията“, обяви той пред нашата медия.

„Повече от това нищо не мога да ви кажа. Знаете, че аз мога без всеки един, така че това не ми е проблем“.

Все пак обаче Крушарски не потвърди, но и не отрече за възможността специалистът да премине на „Армията“, но не пожела да влиза в детайли.

Нещо повече – изгоненият хърватски нападател Анте Аралица може да го последва и да бъде първият му трансфер в ЦСКА.

Новината за напускането на треньора предизвика истински шок сред феновете на Локомотив (Пловдив).

Огромна част от тях изразяват недоволство в социалните мрежи, а някои запалянковци дори намекват за „умишлена намеса“ на Акрапович в последните резултати на отбора.

Те задават въпроса дали равенствата с Арда и Монтана са случайни, защото именно те доведоха до свалянето на Локо от върха.

Подобни статии

Top