Крушарски: Да не дремят, а да решат ще има ли шампионат или не!

Ще си запазим Купата, 1 млн. евро от Лига Европа няма да ми дойдат зле, добави собственикът на Локомотив (Пловдив)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели мнението си за бъдещето на шампионата. Според боса на „смърфовете“ трябва да бъде взето решение възможно най-скоро. Крушарски сподели още, че няма да откаже финансова помощ и се надява в касата на клуба да постъпят средства от УЕФА.

„Ако шампионатът трябва да спре – да спре. Ако трябва мачовете да се доиграят – нека се доигрят. Трябва да има решение. Така нищо не става. Дремем и нищо не правим“, каза Крушарски пред БНТ.

„Обстановката е тягостна. Вчера се чух с Бруно. Той е в Германия. Там лека-полека освобождават нещата и да се тренира на групи. Дано и при нас стане нещо, защото като слушам момчетата, хич не им е добре“.

„Ако ми дадат някой лев, няма да го откажа. Аз моята сметка съм я направил. До края на годината Локомотив е стабилен. Все пак се надяваме да изкараме някой лев от УЕФА. Ако има Лига Европа, ние ще сме добре. 1 милион няма да дойде зле“.

„Купата ще остане в Локомотив и през следващата година според мен. Мисля, че няма да допуснем лесно да я изгубим. Смехът е здраве. Едно време имаше такъв лозунг. Живи и здрави и нека има повече усмивки“.

Подобни статии

Top