Крушарски: Давам съвети на „сини“ легенди срещу бутилка водка!

Собственикът на Локо доволен от добрите игри на своите напоследък

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе изключително щастлив от успеха на “черно-белите” срещу Пирин в Благоевград. Той пропусна мача, защото бе по бизнес в Москва, но пред  “Мач Телеграф” похвали футболистите.

“Следих само първите 20 минути, след това се качих в самолета за България. Зарадваха ме с хубавата победа. После гледах и Левски и на някои приятели левскари им припомних, че членските карти за нашия клуб свършват. Иначе, който трябва, знае, че давам евтини съвети на всичките големи легенди, които в момента се занимават с управлението на футбола. Не само в Левски. Там някои знаят, че казвам какво ще стане само срещу бутилка водка. Аз не пия, но я подарявам на приятели”, разкри Крушарски за своя закачка с хора от щаба на “сините”.

“В Москва когато и да отидеш, се убеждаваш колко величествен град е това. Има минало, но и настояще и най-вече бъдеще. При нас бъдещето е доста мъгляво. От контактите, които имах и с футболни хора, разбрах, че в Динамо (Москва) успехите в последно време се дължат на това, че са предприели моята формула на управление. Назначили са директор, който е успял да спре течовете в клуба и лековатото прахосване на милиони за трансфери. Като бях там за 100-годишнината на Яшин, им бях казал, че един, за който бяха платили 12 млн. евро, не бих го взел даже при мен. Сега са си пдредили къщата и затова са втори и притискат Зенит в битката за титлата”, разказа още босът на “смърфовете”.

Подобни статии

Top