Крушарски: Готов съм според моята кесийка!

Собственикът на Локо обеща до 5-6 години стадионът и базата да са завършени, очаква отборът да мине първите 2 кръга в Лига Европа

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски очаква до 5-6 години стадионът и базата за децата и юношите да са приведени в завършен вид.

„Аз съм се подготвил според моята кесийка и колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че час по час това ще се случи. За 5 или 6 години тези две неща – стадионът и детската база, ще са завършени“, каза Крушарски в предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт.

„Ще започнем първо с детската база. Първите неща трябва да станат до края на лятото, за да могат децата да тренират. Реконструкцията на стадиона стартира първо от трибуна „Бесика“, а Сектор „А“ ще е последен, защото е най-скъпият. „Бесика“ трябва да стане за година, трибуната срещу нея – също толкова. Ремонтът на стадиона, който сме изчислявали, е 14-15 милиона лева. Около 6 милиона лева ще излезе базата за юношите. Да се надяваме, че до есента ще започнем да работим“, коментира още президентът на „смърфовете“.

Той засегна и темата за участието на отбора в евротурнирите.

„По-скоро още един финансов разход. Надявам се, че ще се справим. Имам едно вътрешно предчувствие, че ще скочим две стъпала нагоре“, каза Крушарски.

Подобни статии

Top