Крушарски и Акрапович отричат за трансфер в Шкендия

Бруно има мисия в Локомотив, категоричен бе собственикът на „черно-белите“

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович беше „назначен“ вчера от македонски медии за наставник на местния Шкендия (Тетово). Босненският специалист, както и собственикът на Локо Христо Крушарски, обаче отрекоха категорично, че ще се стигне до раздяла.

„Акрапович наскоро ви даде подробна информация какво смята да прави. Той е мъж и го каза мъжки. Мен клюките не ме интересуват. Нека да дишаме спокойно и да си гледаме работата. Акрапович ще продължи да си гледа работата в Локомотив. За 4 години се наслушах на псевдоновини. Аз се връщам скоро в България, той остава и продължаваме да се прегръщаме. Бруно остава при нас, разбрали сме се и не допускам, че може да направи друго. Той има мисия в Локомотив“, отсече Крушарски.

Самият Акрапович пък заяви: „Няма нищо вярно за Шкендия. Крушарски като се върне от Аржентина, ще седнем и ще се разберем окончателно за новия договор. Някъде на 8 или 9 септември ще е тук, като остава само някои последни детайли да уточним“, каза Акрапович.

Босненският треньор има договор с Локо до края на годината, но вече обяви пред медиите, че ще парафира нов. Той застана на кормилото на смърфовете на 31 октомври 2017 г. В началото Акрапович беше доста критикуван, но постепенно тимът започна да постига успехи, включително Купата на България през тази година. В момента пък Локо се движи 3-ти в първенството.

Подобни статии

Top