Крушарски и Сотков спасяват Локомотив с финансова инжекция - DC news

Крушарски и Сотков спасяват Локомотив с финансова инжекция

Досегашните изпълнителни директори Лъчезар Димитров и Румен Руйчев депозираха оставките си, вижте цялото официално съобщение на ръководството на клуба

Мажоритарните собственици на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски и Адам Сотков ще направят финансова инжекция, с която ще бъдат изплатени забавените заплати на треньори, футболисти и служители. Цялата спортно-техническа власт отива в ръцете на наставника Александър Тунчев, който ще работи в тясно сътрудничество с шефа на ДЮШ Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни директори Лъчезар Димитров и Румен Руйчев са депозирали оставките си и ще бъдат заменени от нови хора на следващото заседание на УС.

Скоро ще започне и изграждането на три терена – два затревени и един изкуствен, които ще се намират на базата в ЖК “Тракия”.

Ето и цялото официално съобщение от ръководството на ПФК Локоомтив Пловдив:

„Уважаеми локомотивци,

в последните дни се случиха редица събития, свързани с любимия отбор, за които ръководството на ПФК Локомотив желае да информира “черно-бялата” общност.

Предстои финансова инжекция за клуба от двамата акционери г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски. Нейната цел е да бъдат изплатени забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.

Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия” (до парка до СУ “Черноризец Храбър”).

Във вторник вечерта беше организирана и специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба. На нея бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш, като той ще бъде пряко отговорен и за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към детско-юношеската школа на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов.

Досегашните изпълнителни директори на ПФК Локомотив Лъчезар Димитров и Румен Руйчев официално изразиха своето желание да напуснат клуба и депозираха своите оставки. В най-скоро време ще се събере УС, на който г-н Адам Сотков и г-н Христо Крушарски ще решат и изберат кой да ги замени.

Двамата собственици на ПФК Локомотив гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!

Само Локо!“

Подобни статии

Top