Крушарски и Тодор Славков гостуваха на Крум Савов (ВИДЕО)

Президентът на Локо бил с Батето на делото на МОК в Сингапур, направил Тошко съдружник на дъщеря си след излизането му от затвора, не очаква да има проблем с парите от държавата заради коронавируса

Тодор Славков – внукът на Тодор Живков и син на Иван Славков – Батето, бе специален гост на спортния журналист Крум Савов в предаването му по 7/8 TV. Той с умиление говори за годините, в които на власт беше дядо му и повтори лафа на баща си, че това, което Бай Тошо е построил, демократите само не могат да го боядисат.

Преди малко повече от 15 години Батето бе изхвърлен като шеф на БОК след специално дело на МОК в Сингапур, след като му скроиха номер със скрита камера и куфарче с подкуп. Целта бе купуване на гласове за домакинството на Лондон на Игрите през 2012 година.

„Не можеш да очакваш друго, след като си нарекъл американския посланик Пръдльо (Джеймс Пардю), а за кацането на американците на Луната говориш, че е холивудска продукция“, коментира Тодор Славков.

По Скайп се включи и президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Той лично е присъствал на делото в Сингапур като добър приятел и негова дясна ръка.

„Моят приятел хората ще го помнят дълги години само с добро“, заяви Крушарски.

„С Тодор историята е друга. Години преди това, когато го докараха от университета (затвора), му трябваше някаква гаранция. Аз тогава не го познавах. Направих го съдружник на дъщеря ми. Тяхната фирма произвежда детайли за ракетите за борба с градушка. Много сме силни, може би работим на най-добрата цена в Европа.

Имат в Аржентина фабрика, в която Тодор има 4 работни дни – истински – с отвертка, с клещи и с гаечен ключ!

Първонално той странеше малко от нашия колектив, защото нашият колектив беше малко по-висока топка, бягаше малко от нас, странеше, но накрая се приближи и тръгна леко в пътя. Ако така продължаваме, ще расте нагоре, дано да стигне това, което беше баща му“, разкри бизнесменът.

„Що се отнася до прословутите ни тренировки в момента, мога да ви кажа, че когато треньорът е в Германия, помощникът му е в Сърбия, третият е в София, освен аз да го тренирам отбора, не знам кой да го тренира. Имало е проверка от РЗИ-Пловдив, видяли са какво е на стадиона – в момента се прави ремонт на тревната настилка и на двете игрища“, продължи Крушарски.

„За 12-те милиона от държавата и коронавируса. Аз в разпределянето на парите не се бъркам. Каквото стане – ще го приема, каквото се реши. Ние не очакваме заден ход и мисля, че ще продължим напред. Защото това са две различни неща“, допълни собственикът на „черно-белите“.

„Това са едни от най-големите отбори Локо и Ботев. Да се дадат пари на тях е най-разумното нещо на света“, подкрепи го Тодор Славков.

„За всички фенове на Локо вече се радвам, че видяха какво прави моят приятел, шеф и съдружник за клуба. Такива атаки е имало срещу него. Единственият спорт, който гледам, е Формула 1. Но и на мен вече ми липсва футбола“, допълни той.

Гледайте цялото интервю ТУК!

Подобни статии

Top