Крушарски: Имах 2 лева в джоба, дадох ги за премии! (ВИДЕО)

Отивам да купя бира, че момчетата са жадни и изморени, заслужиха си го, заяви още босът на Локо в типичния си стил

„Крушарски дава толкова пари, колкото има. Ето, сега имах два лева и им ги дадох за премия. Само за пари се говори в тази държава. Никой не говори за работа. Ние вършим работа, ама пари нямаме. Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини“, коментира в типичния си стил босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски след успеха с 3:0 над Царско село.

„Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, за да напълним рейса, че момчетата са изморени и жадни. Аз първо питам Акрапович, след това питам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха“, продължи бизнесменът.

„Ненаситен съм и винаги искам да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят така, както играха днес, а не както в мача с Арда. Щом радват феновете, значи е добре“, каза още той.

„Крайно време е футболните босове да се съберем, да поставим нещата на масата, да си оправим къщите, да се подготвим за Конгреса и да направим нещо хубаво, което ще покаже, че действително имаме интерес. За първи път със Стойне заговорихме за футбол преди месец“, завърши Христо Крушарски.

Подобни статии

Top