Крушарски: Инвестирах над 12 млн. лева в Локомотив (ВИДЕО)

Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам специални планове за клуба, които още не съм завършил изцяло

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри в предаването „Спорт в обектива“, че до този момент е инвестирал над 12 млн. лв за клуба. По време на неговото управление „смърфовете“ вече спечелиха два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата, но това според самия бизнесмен не е таванът на пловдивския тим.

„Вече пет години извървяхме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба започват леко да се възвръщат. надявам се и през тази година е така. Чакам жребия за Лига Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне ще минем поне три кръга.

Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам план за Локомотив (Пловдив) от самото начало. Мисля за школата на клуба и това е следващата стъпка. Чакаме всеки момент да получим възможност да изградим базата на клуба и децата да тренират там. Ще направим и сериозен ремонт на стадион „Локомотив“. До една година мисля, че ще имаме реновиран стадион.

Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив. Той, заедно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат. Очаквам отново да се намесим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен ако направим някой силен изходящ трансфер“, каза Крушарски в ефира на Канал 3.

Подобни статии

Top