Крушарски искал Бербатов в Изпълкома - DC news

Крушарски искал Бербатов в Изпълкома

Собственикът на Локо обаче закъснял и гласуването вече било започнало

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е искал в новия Изпълком на БФС да влезе и Димитър Бербатов. Самият той потвърди, че председателстващият Общото събрание не му е разрешил да прави нови предложения. Причината е, че Крушарски се е върнал в залата, след като вече е била започнала процедурата по гласуване, пише „Мач Телеграф”.

„Изпуснах влака. Закъсняхме. Аз съм си виновен в случая. Имах две предложения. Исках в новия Изпълком да влязат Иво Андреевски и Димитър Бербатов. Мисля, че хората, които бяха останали да гласуват, можеше да ги изберат и щеше да е добре за футбола“, коментира Крушарски.

„Според мен не се случи промяна на президента, защото Димитър Бербатов не си бе подбрал екипа и в него имаше компрометирани фигури. Няма как Градев и Величков, както и Жейнов и Боби Станков да тръгнат да правят нещо добро за футбола. Те са се научили само да прибират от него, не виждам какво могат да му дадат“, категоричен бе още бизнесменът.

„Трябва всички, които сме във футбола и инвестираме, повече да се вслушваме един в друг. Да си помагаме, за да се реализират добрите идеи и да се подобри начинът на управление. Тогава ще дойдат и по-добрите резултати на всички нива“, добави Крушарски.

Новите лица в Изпълкома са четири – кметът на Велико Търново Данаил Панов, бизнесменът Веселин Балевски, собственикът на Локомотив (София) – Иван Василев и изпълнителният директор на „Национална спортна база“ – Пламен Манолов.

От предишния състав отпадат Венцеслав Стефанов, Валентин Михов, Панайот Рейзи и Петър Величков.

Подобни статии

Top