Крушарски: Исканите от мен 20 хиляди лева са конфликт на интереси

Собственикът на пловдивското Локо твърди, че от общината вече са намерили решение и до няколко дни фирма ще изготви документацията

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира концесията на терена в ЖР „Тракия“ и тази на стадион „Локомотив“, както и дали е имало развитие по темата, след като изригна, че от общината бавят търга.

Според бизнесмена, исканите от градската управа от него 20 хиляди лева са конфликт на интереси.

„Всички документи са вкарани в общината. Чакам до седмица-две да излезе решение, с което да възложат на фирма да направи документацията. Това с 20-те хиляди лева е конфликт на интереси. Няма как да стане. Те си правят концесията, а аз съм длъжен да си плащам после.

В общината са намерили решение и предполагам, че до няколко дни фирмата ще започне да действа. Проектите са в общината, те са направени отдавна. Единият отлежава две години, а другият една. Сега идва зима и нищо не може да се прави. Строежи може, но на мен игрищата в „Тракия“ са ми важни, за да има децата къде да тренират. Стадионът толкова не ми е важен“, категоричен бе Крушарски пред marica.bg.

Шефът на Локо засегна и утрешния мач с Берое, който има пряко отношение към четвъртото място в класирането.

„Всеки мач не може да бием, трябва малко и да починем. Но Берое не е по-стабилен от нас. Като гледате статистиката, ние май сме по-стабилни. Ние си бием който си искаме. Така че за събота поставям за цел победа“.

В същото време стана ясно, че спортно-техническото ръководство на Локомотив (Пловдив) все още чака документите на австрийския вратар Марин Ромац, за да го картотекира за визитата на заралии.

„Надяваме се в петък да стане, тъй като разполагаме само с Луков. Чакаме“, лаконичен бе старши треньорът Бруно Акрапович.

През седмицата стражът е подписал своя договор с Локо. За последно Ромац е бил част от хърватския РНК Сплит, а преди това е пазил за австрийския нискоразреден Блейбург. В последния мач с Етър на резервната скамейка бе юношата Йордан Йотов. Както е известно, Илко Пиргов е аут до края на месеца.

Подобни статии

Top