Крушарски култов: 1 седмица почивка в Русе, хващаме малко риба и се прибираме (ВИДЕО)

Венци Стефанов и Димитър Пенев също с уникални коментари след жребия за Купата на България

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски остана доволен от жребия за осминафиналите за Купата на България, а неговите футболисти ще гостуват на Дунав 2010 (Русе). Срещите от тази фаза на турнира ще се играят на 30-и, 31-и октомври и 1-и ноември. Точният график ще стане ясен на по-късен етап. Двата отбора се срещат и в първенството в Русе на 21-и октомври.

„Ще си изкараме една седмица почивка в Русе, ще си хванем малко рибка на Дунава и ще се приберем в Пловдив, заяви доволен Крушарски, който пристигна в БФС заедно с Чавдар Цветков.

„Няма защо да ме питате за амбиции. При мене това е винаги 1-о място и победа. Значи ще се борим да спечелим купата.

„Доволен съм от това, което показва Локомотив (Пловдив), мисля си личи и от резултатите. Помните ли когато казах, че до 5 години Локомотив (Пловдив) ще играе в Европа и ще се самоиздържа!? И това ще го видите съвсем скоро. Виждате, че вървим във възходяща линия. Сега е четвъртата година, откакто обявих моя план“, каза още ексцентричният бизнесмен.

Преди няколко дни собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви и пловдивските локомотивци за претенденти за титлата. Самият Крушарски прие спокойно подобен комплимент, но припомни, че тимът има 16 точки и реално разделя 4-ата позиция с Берое. На 4 пред тях е именно Лудогорец, а с по 22 са ЦСКА-София и Левски.

Подобни статии

Top