Крушарски: Локо е влак без спирачки, оставам фен завинаги! (ВИДЕО)

Дойдох с победа и си тръгвам с победа, аз съм виновен за спечелването на 3 купи, новите хора са финансова група и имат много идеи

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че се оттегля от клуба след успеха над ЦСКА с 2:0 на „Лаута“.

„Локомотив е влак без спирачки, просто трябва някой да го побутне. Доволен съм, че тази вечер завърши така. Започнах в Локомотив с победа и си тръгвам с вдигнато чело и победа. Доведох хора с възможности да помагат и да продължават моите дела. Аз трябва да си гоня моите задачи, защото съм сам в бизнеса. Ще продължавам да съм тук, а и ще опитам да направя нещо за българския футбол“, заяви Крушарски.

„Бях го решил още май месец, но не бях подсигурил нещата. Просто досега се договаряхме с моите партньори, които ще пордължат каузата. Нищо страшно няма. Няма да затворим стадиона. Това, което направихме, ще продължи да се прави. Дано общинската общност да се замислят за такива като мен, които си харчат парите, защото не са извадили един лев за нас. Дори и ток и вода, всичко си плащаме ние на общинския стадион. В базата вложих доста средства, но не се получиха нещата. Да се надяваме, че ще постигнем това, което целяхме“, добави още той.

„Не, аз никога не се разочаровам от своите действия. Аз съм виновен за това да се вземат три купи. Това остава у мен радост и тръпка. Сега трябва да създаваме наши кадри, това е препоръката ми към новото ръководство, защото тези отвън идват за парите, а не за емблемата. От догодина ще видите на терена много млади момчета. Като се направи базата, ще стане още по-добре. Ние с партньорите говорим на темата с треньора, ще изберем най-доброто за Локомотив. Няма да имам участие, оставам фен на Локомотив. Новите хора са финансова група. Имат идеи и възможности, просто трябва да ги реализират. Аз ще им помагам“, каза Крушарски.

Подобни статии

Top