Крушарски: Локо ще диша спокойно в слудващите 50 години! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Локо сключи договор с водеща гейминг компания за 300 хиляди лева годишно

Водещата българска гейминг компания WINBET ще бъде официален партньор на ПФК Локомотив (Пловдив) през следващите три години. Съгласно споразумението между двете страни, логото на компанията ще
бъде на фланелките на играчите на Локомотив (Пловдив) от националното първенство, турнира за Купата на България, както и на стадиона на отбора.

Компанията пък ще подпомага клуба с 300 хиляди лева годишно.

Споразумението също така предвижда специални бонуси за клуба, в зависимост от представянето на отбора в различните състезания. Играчите на Локомотив (Пловдив) ще участват и в промоционални активности на компанията.

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски благодари на новия спонсор на клуба за помощта им.

Босът на „смърфовете“ също така коментира слуховете, че е във финансово затруднение, като поясни, че бизнесът му тепърва ще бъде търсен и „Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години“.

„Искам да благодаря на новия ни спонсор. Това е една помощ за Локомотив, която ще позволи доизграждането на започнатото преди 6 години. Бях се зарекъл да не говоря, но този път правя компромис. Ситуацията в целия свят е шокираща, но това не ни плаши. Локомотив има шест години проблеми, но си ги оправяме сами. За неудоволствие на ваши колеги Локомотив скоро ще си покаже главата над водата.“

„Стига сте питали едно и също. Проблемите не са само за Христо Крушарски. Финансовите проблеми тепърва предстоят и ще стават по-големи. От това, че човек не може да пътува, губи пари. Ние сме железобетонна стена и си вярваме един на друг. Досега нито аз съм излъгал някого, нито мен са ме излъгали. До края на тази година сме осигурени с тази помощ.

На нас вече недостигът ни е много малък. 500 000 не ми достигаха на година. Сега няма да ми достигат 200 000. Имахме разговори с нови хора около мен. Бизнесът с метеорологията ще бъде номер едно. Тепърва ще започват да ме търсят. Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години.

Есента на новата ни база в ЖК Тракия ще има минимум два терена. Защо Локомотив няма нови попълнения? Защо не задавате въпроса защо няма българи в отбора? Тук минаха 20 човека. Колко останаха? За това имаме шест юноши и започваме да налагаме само юноши. Нашите юноши не са по-лоши от тези, които идват на килограм.

В Локомотив има 16 основни играчи, от които пет са на скамейката. Досега бяха 20 на скамейката с евро заплати. Сега ще са юношите с български левчета. Мисля, че резултатът ще е по-добър“, каза още Христо Крушарски.

 

Подобни статии

Top