Крушарски: Локомотив е набрал скорост, а спирачките са износени! (ВИДЕО)

Никой не ме пита как се боря като прасе с тиква, заяви в типичния си стил собственикът на „черно-белите“ след победата над ЦСКА

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира в типичния си култов стил победата над ЦСКА с 2:0 в битката за второто място в Първа лига.

„Мога да поздравя момчета за геройския мач. За това, което направиха, това, което правят и ще продължат да правят. Локомотив е набрал скорост, а спирачките са износени.

Това, което се опитаха да ни направят, да са живи и здрави. Ние никога няма да се предадем. Няма как да надскачаме Стефка Костадинова. Вървим стъпало по стъпало. Да понатрупаме малко опит, да вземе още някоя победа. Да вземем още някой лев от евротурнирите. И със строителстовото ще напреднем. Има тука кметове, хора, дето щели да влизат в затвора, ако съм строял аз. Един лев не съм взел. Мен никой не ме пита как се боря като прасе с тиква„, каза Крушарски след мача.

„В България такъв друг отбор няма. Петима национали сме дали. Можете ли да кажете, че не са добри. По-добри от нас има ли?! Няма. Съдиите първо да се научат да свирят на гайда, след това да изнесат няколко концерта и след това да излязат да свирят на стадиона.

Нашите фенове са №1. Ние сме дисциплинирана рота, която има пълководец и всеки си знае мястото. Такива фенове няма никъде. Ние сме номер 1 и на терена, и на трибуните“, добави още босът на „смърфовете“.

Източник: dsport, lokomotivpd.com

Подобни статии

Top