Крушарски: На никого не съм длъжен, само на баща ми и на майка ми! (ВИДЕО)

Ето какво заяви собственикът на Локомотив (Пловдив) след победата с 4:1 над Берое

„Аз реванш не търся от никой. На никого не съм длъжен. Ако трябва на някого да съм длъжен, това са баща ми и майка ми. Аз търся разбирателство, а не глупости.

Защото в България знаете – един българин е хайдутин, двача българи са чета, трима българи са чета с предател“, заяви събственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски след успеха с 4:1 над Берое, който бе и първи за тима след подновяването на шампионата тази година.

Босът заяви, че „в момента той е треньорът“ на тима и апелира наставникът на „черно-белите“ Бруно Акрапович да бъде оставен на спокойствие. Освен това, Крушарски демонстрира твърда позиция, че докато той е начело на клуба Александър Станков няма как да стане треньор.

Бизнесменът обяви също, че след 15 април може да се очакват изненади около пловдивски тим.

„Тези, които вдигат плакати, да не го правят анонимно, а да направят поне нещо. Да покажат как се правят пари. Аз съм Христо Крушарски от село Говедарци и правя стадион и база и се надявам след време да дойдат и да кажат: „Ей браво на този тъпанар, направи нещо“. Аз съм винаги бил открит. От село Говедарци съм и не го крия. Чакайте много изненади след 15 април. Да видим дали някои ще извадят и 2 лева“, допълни благодетелят на „смърфовете“.

Мнението си феновете изразиха още по време на мача с красноречив транспарант.

Ето какво заяви и старши треньорът Бруно Акрапович.

Подобни статии

Top