Крушарски: На ЦСКА им казах, че няма смисъл да пътуват до Пловдив, ама…

Собственикът на Локо вярва в спечелването на медалите или на купата и тогава ще развърже кесията, в момента е в Москва на честването на Лев Яшин

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви пред „Тема спорт“, че няма да има завишени премии въпреки успеха с 1:0 над ЦСКА.

„Аз съм казал, че премии ще има при постигнати резултати. А резултати означава да се класираме за Европа – да сме на второ-трето място или да спечелим купата отново. Както виждате, това е напълно възможно. Ние си работим, печелим, трупаме точки и това е.

Мача с ЦСКА не можах да го гледам, но го слушах по радиото. Левскарите Валентин Грънчаров и Томислав Русев ми го разказваха. Аз на ЦСКА още преди мача им казах, че няма нужда да пътуват до Пловдив“, заяви Крушарски, който в момента е в Москва.

Собственикът на Локо е в делегация с Георги Иванов-Гонзо u Христо Бонев-Зума. Тримата ше уважат честванията на 90-годишнината на легендарния вратар Лев Яшин. Поканата е дошла от ръководството на Динамо (Москва), с което Крушарски е близък.

Тримата представители на Локо изгледаха шампионатното реми на Динамо с Краснодар (1:1) и се разходиха в Москва. Яшин е роден на днешната дата през 1929 г. Зума пък раздаде купи на участници в детски турнир.

Футболистите на Локо получиха двудневна почивка след успеха над ЦСКА. Те се събират отново утре. На този етап не е планирана контрола въпреки паузата в шампионата. Следващият двубой на пловдивчани е на 29 октомври, вторник, от 16:00 часа срещу Черно море на „Лаута“.

В състава няма здравословни проблеми след двубоя с ЦСКА. Помощник-треньорът Александър Тунчев пък вчера беше на трибуните на срещата Царско село – Ботев (Bp). Локо играе с врачани на 8 ноември.

Подобни статии

Top